CA CF NL voor partners

KREDIETBEHEER DOOR CA CF NL

Ook als financiële instelling of retailorganisatie kunt u gebruikmaken van onze jarenlange ervaring en expertise. Door uw consumptief-kredietproces uit te besteden aan CA CF NL houdt u namelijk meer ruimte over voor uw eigen kerntaken. Ook hoeft u dan geen kostbare investeringen te doen in ICT en personeel.

 

WAAROM CA CF NL?

Het realiseren en onderhouden van een kredietportefeuille is onze core business. Al zo’n 50 jaar.

De voordelen van samenwerken met CA CF NL op een rij:

  • CA CF NL staat voor snelle, efficiënte en slimme dienstverlening.
  • Wij verwerken nieuwe kredietaanvragen volledig geautomatiseerd in 30 seconden, inclusief toetsing bij bijvoorbeeld het BKR.
  • Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Risk Management. Dit biedt een solide basis voor een duurzame en rendabele kredietportefeuille.

MENSEN, MIDDELEN EN SYSTEMEN

CA CF NL heeft de mensen, middelen en systemen in huis om de processen rondom kredietverstrekking voor u te beheren. Onze vakbekwame professionals werken zeer zorgvuldig en volledig volgens wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend is onze organisatie ISAE 3402 type 2-gecertificeerd. Uw kredietportefeuille is bij ons dus in goede handen.

 

GEÏNTERESSEERD IN EEN PARTNERSHIP?

Diverse toonaangevende retail- en financiële organisaties maken al gebruik van onze service. Bent u geïnteresseerd in een partnership met Findio? Bekijk dan deze pagina met meer informatie. Of stuur een e-mail naar partners@findio.nl. Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Wilt u als intermediair samenwerken met Interbank? Neem dan contact op met de afdeling SalesSupport op telefoonnummer (020) 312 51 60. Of ga voor meer informatie naar https://www.interbank.nl/samenwerken-met-interbank.