CA CF NL VOOR KLANTEN

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL) is actief op de markt via de labels Interbank en Findio. Ook valt de dochteronderneming KredietDesk onder CA CF NL. Hieronder volgt een korte toelichting op deze merken. Klik op de logo's om naar de pagina’s van de merken te gaan.

Checkjedoorlopendkrediet.nl: een nieuw initiatief voor onze klanten met een doorlopend krediet

Wij willen tevreden klanten die uitzicht hebben op een schuldenvrije toekomst. Hebt u een doorlopend krediet bij ons en bent u niet tevreden? Of wilt u weten wat uw voordelen zijn bij omzetting naar een persoonlijke lening? Ga dan naar checkjedoorlopendkrediet.nl

INTERBANK

Geld lenen is niet niks. Daarom vindt Interbank het belangrijk dat u verantwoord leent. En dat begint met een gedegen advies. Interbank heeft dan ook een heel netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs die samen met u kijken welke lening het beste bij u en uw situatie past.

 

Findio

Findio is dé manier om online geld te lenen. Klanten kunnen bij Findio zelf online een lening aanvragen voor bijvoorbeeld een auto, motor, verbouwing of boot. Met of zonder advies en via een volledig digitaal proces. Findio helpt mensen om hun dromen waar te maken. En daar helpen onze ervaren adviseurs graag bij.

 

Kredietdesk

KredietDesk is een 100% dochteronderneming van CA CF NL. KredietDesk kan voor u bemiddelen als u geld wilt lenen. Want waar gaat u geld lenen met zo veel aanbieders? Bij KredietDesk kunt u zelf kiezen of u met of zonder advies van een adviseur uw lening wilt afsluiten. Op basis van uw gegevens vragen wij offertes op bij een of meerdere financieringsmaatschappijen die met ons samenwerken.

 

Moneycare

MoneyCare is een onderdeel van KredietDesk en treedt op als bemiddelaar tussen professionele tussenpersonen, kredietadviseurs en financieringsmaatschappijen. Hiervoor werkt MoneyCare samen met grote financieringsmaatschappijen in Nederland. Door te vertrouwen op de expertise van MoneyCare vindt u een passende oplossing voor iedere financieringsbehoefte.


X
Deze website maakt gebruik van cookies. Door bezoek aan deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Ik ga akkoord