Klanten

CA CF NL voor klanten

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL) is actief op de markt via de labels Interbank en Findio. Ook valt de dochteronderneming KredietDesk onder CA CF NL. Hieronder volgt een korte toelichting op deze merken. Klik op de logo's om naar de pagina’s van de merken te gaan.

Tot augustus 2016 was De Nederlandse Voorschotbank gespecialiseerd in consumptief krediet. Bij De Nederlandse Voorschotbank kunt u geen lening meer afsluiten.

Intermediaire Voorschotbank B.V. is een financieringsmaatschappij die sinds 1999 bestaat. Per september 2013 kunt u geen leningen meer afsluiten bij Intermediaire Voorschotbank.

Financieringsmaatschappij Ribank N.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. Financieren op maat staat bij Ribank centraal.

Findio is dé manier om online geld te lenen. Klanten kunnen bij Findio zelf online een lening aanvragen voor bijvoorbeeld een auto, motor, verbouwing of boot.

Geld lenen is niet niks. Daarom vindt Interbank het belangrijk dat u verantwoord leent. En dat begint met een gedegen advies.

KredietDesk is een 100% dochteronderneming van CA CF NL. KredietDesk kan voor u bemiddelen als u geld wilt lenen. Want waar gaat u geld lenen met zo veel aanbieders?

MoneyCare is een onderdeel van KredietDesk en treedt op als bemiddelaar tussen professionele tussenpersonen, kredietadviseurs en financieringsmaatschappijen.