Gedragscode

Voor iedereen die bij CA CF NL werkt, gelden de CA CF NL Gedragsregels. Deze zijn gebaseerd op de Code of Ethics (de internationale versie van de gedragsregels) van ons moederbedrijf: Crédit Agricole Group. De gedragsregels beschrijven de principes en normen en waarden van CA CF NL en sluiten aan bij onze kernwaarden: Team spirit, Commitment, Innovation en Proximity.  

 

Gewenst gedrag

In de Gedragsregels staat hoe de medewerkers van CA CF NL zich behoren te gedragen op de werkvloer, richting collega's, klanten, en relaties. Maar ook richting leveranciers, serviceproviders, aandeelhouders en investeerders. Iedereen die bij CA CF NL werkt, moet zich aan deze regels houden. De directie en het management zien erop toe dat dit gebeurt en geven zelf het goede voorbeeld.

 

Corruptiebestrijding

Onze Gedragsregels gaan verder dan alléén het toepassen van alle relevante wet- en regelgeving voor de financiële sector. Ze bevatten ook richtlijnen voor het bestrijden van corruptie. Op dat gebied hanteren CA CF NL én Crédit Agricole Group een zero tolerance-beleid. 
Onze gedragsregels en onze inspanningen op het gebied van corruptiebestrijding helpen ons om onze internationale ambitie - Working every day in the interest of our customers and society - waar te maken.