Wie zijn wij

CRÉDIT AGRICOLE CONSUMER FINANCE NEDERLAND B.V.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL) is een verantwoordelijke bank die consumenten op een veilige, snelle en eenvoudige manier helpt om hun wensen te realiseren. Dat doen wij met betrokken en deskundige medewerkers, die trots zijn op hun werk. CA CF NL onderscheidt zich binnen en buiten de sector door de mens voorop te stellen, digitaal gemak te bieden en door op basis van expertise mensen te helpen.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. heeft een uitstaande portefeuille van ruim € 2,2 miljard (exclusief € 300 miljoen dienstverlening op portefeuille van derden). Hiermee zijn wij de grootste financieringsmaatschappij van Nederland.

Daarnaast staat CA CF NL voor duidelijkheid. Wij leggen uit wat we doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Dat geldt voor alle producten en diensten die wij bieden voor onze merken Interbank en Findio.

 

ONDERDEEL VAN CRÉDIT AGRICOLE S.A.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A. Ons moederbedrijf behoort tot de grootste banken ter wereld: Crédit Agricole is marktleider in Frankrijk en een van de grootste banken van Europa. Met zijn 138 duizend werknemers verleent de Crédit Agricole Group diensten aan maar liefst 52 miljoen klanten. Daarmee hebben wij een solide basis en zijn we verzekerd van een veelbelovende toekomst.

 

LINKS

Crédit Agricole Groep

Branche