Veelgestelde vragen

Waar vind ik meer informatie over Crédit Agricole Group?

Meer informatie over Crédit Agricole Group kunt u terugvinden op de website van Crédit Agricole Group.

 

Kan ik bij CA CF NL terecht voor vragen over mijn bankrekening in Frankrijk?

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance S.A. en bemiddelt uitsluitend in consumentenkrediet. Voor bankzaken en/of vragen over Crédit Agricole in Frankrijk kunt u terecht op de website van Crédit Agricole Banque et Assurances.

 

Wanneer is een kredietverstrekker betrouwbaar?

Een kredietgever moet in het bezit zijn van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is aangesloten bij de AFM, net als al zijn labels. Wij zijn aangesloten onder de volgende AFM-nummers:

Findio: 12010957
Interbank: 12000062
MoneyCare: 12011731
KredietDesk: 12007501

Op de website van de AFM kunt u meer informatie vinden.

 

Wat is bewust lenen?

Bewust lenen betekent dat een lening is afgestemd op uw persoonlijke situatie. CA CF NL staat voor bewust lenen en maakt zich daar ook sterk voor. Daarom zijn wij aangesloten bij de VFN, de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Op de website van de VFN vindt u meer informatie over de verschillende leenvormen en bewust lenen.

 

Kom ik in aanmerking voor een consumptief krediet?

Wilt u weten of u een consumptief krediet bij een van onze labels kunt afsluiten? Ga dan naar een financieel adviseur voor meer informatie en advies over het afsluiten van een consumptief krediet. Voor een krediet van Interbank, kunt u een financieel adviseur bij u in de buurt vinden op de website van Interbank. Wilt u advies bij een krediet bij Findio? Daarvoor vindt u de contactgegevens op Findio.nl.

 

Wat moet ik doen bij internetoplichting?

Net als andere kredietverstrekkers, heeft ook CA CF NL helaas af en toe te maken met internetoplichting. Hebt u een phishing mail ontvangen of twijfelt u aan de echtheid van een uiting? Klik dan hier voor meer informatie over hoe te handelen bij internetoplichting.