Werken bij CA CF NL

Op zoek naar een uitdagende werkomgeving binnen een boeiende en bewegelijke markt? CA CF NL is als consumptief-kredietverstrekker een dynamisch bedrijf in een continu veranderende markt. Onze mensen zijn creatief, slagvaardig en flexibel en wij spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen. Met oog voor de klant, maar ook voor jou als werknemer. Geen dag is hetzelfde en juist dat maakt werken bij ons zo interessant.

De wens van de klant is wat ons drijft. Tegelijkertijd vraagt ons werk om verantwoorde afwegingen in het belang van de klant. Daar is een flinke dosis mensenkennis, slagvaardigheid, creativiteit en flexibiliteit voor nodig. Onze organisatie staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid. Maar openheid en werkplezier zijn minstens zo belangrijk. Daarmee is CA CF NL een motiverende werkomgeving waarin je je uitstekend thuis voelt.

Word jij onze nieuwe collega? Op deze pagina vind je onze actuele vacatures.

Hieronder lees je wat onze medewerkers zeggen over CA CF NL

 

Testimonials van medewerkers van CA CF NL

“HET CORPORATE CENTER: HET FRANSE HART VAN CRÉDIT AGRICOLE GROUP”

“Een enorme uitdaging: een ander land met een andere taal en cultuur én een nieuwe functie. In Nederland werkte ik op de afdeling Marketing & Strategy op tactisch en operationeel niveau. Nu werk in Parijs bij het Corporate Center van CA CF als hoofd Strategische Marketing. Hier heb ik meer een adviserende en strategische rol. Heel interessant! Mijn carrière bij CA CF begon in 2007 in Nederland, onder andere als senior manager Sales van het brokerkanaal en als senior manager Marketing & Strategy bij CA CF NL. In 2016 nam ik deel aan een leiderschapsprogramma in Frankrijk. Dat is een talentprogramma voor mensen die potentie hebben om door te groeien naar directieniveau. Nu ben ik bij de Franse tak van CA CF de eindverantwoordelijke voor Strategische Marketing. Fantastisch dat CA CF zijn medewerkers zo’n mooie kans biedt en dan ook nog in het buitenland."

Frank IJntema (Head of Strategic Marketing DSG – Corporate Center)

"IT’S A MEN’S WORLD”

“Van Groningen tot Lisse: in de buitendienst maak je veel kilometers. Ik werk als accountmanager voor onze hypotheekketens. Ik introduceer onze woonoplossingen bij hypotheekadviseurs en bespreek verkoopkansen met hen. Daarmee begeef ik me in een mannenwereld, want mijn gesprekspartners zijn bijna altijd mannen. Ik kan meestal wel goed met hen opschieten en houd wel van een geintje.

Elke dag en elk bedrijf is anders. Dat maakt het werk leuk en afwisselend. Ik ben er trots op dat ik bij CA CF NL werk. Het is een bedrijf met een mooie en professionele uitstraling. Open en klantgericht. Ik krijg hier veel ruimte om me te ontwikkelen. Zo heb ik in 2014 mijn diploma Wft Hypothecair Krediet gehaald. Niet omdat ik hypotheekadviseur wil worden, maar om een gelijkwaardige gesprekspartner te zijn voor mijn relaties en beter inzicht te krijgen in de materie. Dan kom je nóg professioneler over. En dat opent weer nieuwe deuren.”

Maureen Bos (Accountmanager)

“GOEDEMORGEN!”

“Ik ga al 21 jaar met plezier naar mijn werk. Er heerst een informele sfeer bij CA CF NL en er werken leuke mensen. Ik schat dat ik zo’n zestig procent van de collega’s wel bij naam ken. Elke ochtend wens ik samen met mijn collega iedereen een goedemorgen. Het is fijn om een glimlach terug te ontvangen. Daar doen wij het voor!

Het is mijn doel om iedereen een warm welkom te geven: medewerkers én bezoekers. Wat dat inhoudt? Dienstverlenend en oprecht zijn, geïnteresseerd zijn in mensen en persoonlijk overkomen. Daarnaast betekent het kijken wat wij voor mensen kunnen betekenen en ervoor zorgen dat ze hun bezoek bij Crédit Agricole als prettig ervaren. Wat er ook bij hoort? Bezoekers een stuk fruit aanbieden en bij het weggaan een flesje water meegeven. Mensen weten dat echt te waarderen. Uit onderzoek, onder andere via mystery guests, blijkt dat onze ontvangst en ons afscheidsmoment erg goed scoren. Daar ben ik zeker trots op.”

Sandra Beekman (Hoofdreceptioniste Business Support Office & Receptie)

“IK WERD ALS STAGIAIR OVERAL BIJ BETROKKEN.”

“Ik studeerde economie in Duitsland en bij die studie hoorde een buitenlandse stage. Zo kwam ik bij CA CF NL terecht op de afdeling Marketing & Strategy, waar ik veel heb geleerd. Ik werd – ook als stagiair - overal bij betrokken, mocht alle meetings bijwonen en kreeg de kans om mee te denken. Bijzonder was ook dat er echt naar mijn mening werd gevraagd, terwijl ik nog nauwelijks ervaring had. Het was een heel leerzame periode. Terug in Duitsland werd ik door CA CF NL benaderd. Of ik niet terug wilde komen? Ik kon meteen op strategisch niveau aan de slag.

Sinds april 2016 werk ik bij het directe kanaal voor het merk Findio. Ik richt me met name op e-commerce en online marketing. Geweldig! Inmiddels werk ik hier drie jaar en heb ik een vast dienstverband. Ik krijg veel ruimte om mezelf te ontwikkelen. Het is vooral prettig dat er naar je geluisterd wordt. Het gaat hier om wát je zegt, de kwaliteit ervan, en niet wíe het zegt. Ik heb de organisatie leren kennen op het startpunt van een veranderproces en dat is interessant. Er gebeurt veel en de cultuur verandert.”

Paul Euler (Findio Team lead e-business)