Over CA CF NL

CRÉDIT AGRICOLE CONSUMER FINANCE NEDERLAND B.V.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. (CA CF NL) is een verantwoordelijke bank die consumenten op een veilige, snelle en eenvoudige manier helpt om hun wensen te realiseren. Dat doen wij met betrokken en deskundige medewerkers, die trots zijn op hun werk. CA CF NL onderscheidt zich binnen en buiten de sector door de mens voorop te stellen, digitaal gemak te bieden en door op basis van expertise mensen te helpen.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. heeft een uitstaande portefeuille van ruim € 2,2 miljard (exclusief € 300 miljoen dienstverlening op portefeuille van derden). Hiermee zijn wij de grootste financieringsmaatschappij van Nederland.

Daarnaast staat CA CF NL voor duidelijkheid. Wij leggen uit wat we doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Dat geldt voor alle producten en diensten die wij bieden voor onze merken Interbank en Findio.

 

ONDERDEEL VAN CRÉDIT AGRICOLE S.A.

Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V. is onderdeel van de Franse multinational Crédit Agricole S.A. Ons moederbedrijf behoort tot de grootste banken ter wereld: Crédit Agricole is marktleider in Frankrijk en een van de grootste banken van Europa. Met zijn 138 duizend werknemers verleent de Crédit Agricole Group diensten aan maar liefst 52 miljoen klanten. Daarmee hebben wij een solide basis en zijn we verzekerd van een veelbelovende toekomst.

 

GEDRAGSCODE CRÉDIT AGRICOLE GROUP

In onze nieuwe Gedragscode staan de waarden en beginselen van de Crédit Agricole Group. Deze vormen de leidraad voor onze relatie met klanten, vennoten, aandeelhouders, leveranciers en alle andere belanghebbenden. Crédit Agricole Group stelt zich daarbij op als een verantwoordelijke werkgever.

Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurders en het management om de waarden uit deze Gedragscode na te leven en het goede voorbeeld te geven. Het management ziet erop toe dat alle medewerkers van de Crédit Agricole Group aan deze waarden voldoen, ongeacht hun verantwoordelijkheidsniveau, functie of werkplek.

Onze Gedragscode gaat verder dan het strikt toepassen van alle relevante wet- en regelgeving voor de financiële sector. Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Lees hier de Gedragscode van Crédit Agricole Group.

 

LINKS

Crédit Agricole Groep

Branche